عمق نفوذ فلزیاب
اولین کار در خرید هر نوع وسیله الکترونیکی تست و اطمینان از کارکرد صحیح آن است. از آنجایی که بسیاری از مشتریان عزیز در نحوه تست استاندارد فلزیاب سردرگم هستند و ابهامات و سوالات زیادی را در ذهن دارند بر آن شدیم تا نحوه تست عمق فلزیاب را برای شما عزیزان توضیح دهیم.
در بین شرکت ها و اشخاص فروشنده ،عده ای دست به تحریک خریداران زده و با حرف هایی از جمله تست در خاک و صخره وسنگ مشتری را قانع می کنند و دستگاهی را که در زمین هیچ کارایی ندارد، با تست تحویل مشتری می دهند و خریدار هم غافل از اینکه دستگاه خریداری کرده در زمین هیچ کارایی ندارد و فقط دلخوش به تستی که فروشنده انجام داده، برای یافتن گنج و دفینه به کوه و بیابان می رود.
توضیحات را با عکس عمق نفوذ فلزیاب شروع میکنیم:
همانطور که ملاحظه میکنید عمق نفوذ یک فلزیاب به شدت وابسته به محیط تست است و یک تست استاندارد تستی است که در یک زمین چند لایه گرفته شود. برخی از فروشندگان فلزیاب با ادعای اینکه تست صخره سخت ترین نوع تست است و دستگاه X ما میتواند بیش از ۴ متر را در صخره کاوش کند اقدام به فریب خریداران میکنند.
در صورتی که نفوذ در زمین یک لایه بسیار راحت است و بر اساس آن نمیتوان عمق کاوش یک فلزیاب را محاسبه کرد.
پس در مناطق باستانی یا به عبارتی ۹۰ درصد محل هایی که فلزی در هزاران سال پیش زیر خاک مدفون شده است و چندین لایه از مواد مختلف روی آن قرار گرفته است نمیتوان از اینگونه فلزیاب ها استفاده کرد و باید به دستگاهی که تست چند لایه خاک را گذرانده و عمق نفوذ فلزیاب مورد نظر اثبات شده اعتماد کرد و صد البته فارغ از هرگونه برند و مارک!
معرفی بهترین فلزیاب از دید مشتریان:
۱-گنج یاب تصویری توربو مدل ۲۰۰۰۰
۷-ردیاب فرکانسی آکااس هفت آنتن