عملگر Data logger فلزیاب لورنز Z1
عملگر (Data logger (DLOG ، جهت تهیه تصاویر رنگی از محدوده کاوش توسط فلزیاب LORENZ DEEPMAX Z1، کیت جانبی نرم افزار و سخت افزار مربوطه و نیز یک دستگاه کامیپوتر ضروری می باشند.
جهت استفاده از این حالت کاربری گام های زیر را دنبال نمایید (توضیحات تکمیلی در بخش ۱۴ ارائه خواهد شد).
۱. چهار گوشه محدوده کاوش را مشخص نمایید. کاوش را از گوشه سمت چپ (محل تقاطع محورهای x و y) آغاز نمایید.
۲. عملگر DLOG را روشن نمایید. نخست آن را در تراز ۱ قرار دهید. در این وضعیت فقط تعداد معدودی از عملکردهای دستگاه بر روی صفحه نمایش دستگاه قابل کاربری و بقیه قفل می شوند.
۳. کویل کاوش را در نقطه شروع اسکن (نقطه منتهی الیه سمت چپ محدوده کاوش) قرار دهید، و کلید “ZERO” را برای مدت کوتاهی فشار داده سپس شروع به پیمایش مسیر با گام های آرام و هماهنگ نمایید. دقت کنید کویل را در خلال اسکن همواره در ارتفاع ثابتی از زمین بگیرید.
۴. در انتهای مسیر دوباره کلید “ZERO” را فشار دهید. دقت کنید که طول هر خط اسکن نباید بیشتر از ۴ ثانیه باشد. همچنین در هر پیمایش نباید تعداد خطوط اسکن از دو خط کمتر باشد.
۵. اکنون ۱۸۰ درجه چرخش نمایید و با فشار مجدد کلید “ZERO” خط اسکن بعدی را در جهت مخالف خط اولی پیمایش نمایید.
۶. جهت حذف داده های آخرین خط اسکن شده، کلید “ZERO” را به مدت طولانی تری فشار دهید سپس خط اسکن آخر را دوباره اسکن نمایید.
۷. با رسیدن به انتهای آخرین خط اسکن، با فشار دادن کلید “ZERO” پیمایش را متوقف نمایید، و با فشار دادن کلید “POWER” داده های حاصله را ذخیره نمایید.
۸. اکنون کابل انتقال داده USB را به دستگاه متصل نمایید و داده ها را به کامپیوتر منتقل نمایید. جهت تهیه تصویر سه بعدی و تحلیل آن، نرم افزار تبدیل داده های لورنز باید بر روی کامپیوتر نصب شده باشد.
۹. هر شش تصویر رنگی ارائه شده از محدوده کاوش را که توسط نرم افزار ارائه می شوند، با همدیگر مقایسه نمایید تا توانایی تمیز بین انواع فلزات، سایر اهداف و نیز نوع خاک های معدنی را کسب کنید. تعداد آیکون توضیحی اضافی در قسمت بالای صفحه نمایش وجود دارند، که به منظور تسهیل کاربری با عملگر Data Logger می باشند.
دکمه های بالای صفحه نمایش با عملگر Data Logger می باشند
• M: علامت “متر” است و مسیر پیموده شده در هر خط اسکن را بر حسب متر نشان می دهد. در خط اسکن اوی روند افزایشی دارد تا به انتهای مسیر رسید، و در خط اسکن بعدی روند کاهشی دارد تا دوباره به صفر برسد (در انتهای خط اسکن). این امر شما را در پیمایش هماهنگ و مستقیم خطوط اسکن یاری می دهد.
• TR: نشانگر شماره خط اسکن کنونی و نیز تعداد خطوط اسکن پیمایش شده و ذخیره شده می باشد.
• FI: دستگاه محدوده های کاوش را شماره گذاری می نماید، و این آیکون شماره میدان کاوش کنونی را نشان می دهد و بعد از اتمام فرآیند، پیمایش میدانی آیکون کنونی و فشار دادن کلید “POWER” به رقم بالاتر می رود.
• HDG: نشانگر داده های ناوبری قطب نما مربوط به مسیر خط اسکن (در صورت اتصال GPS) می باشد. توجه: هنگام پیمایش میدانی می توانید با فشار دادن کلید “MENU” یکی از سه آیکون فوق را انتخاب و فعال نمایید.
• +/-۱۸۰°: زاویه چرخش کاربر را در انتهای هر خط اسکن (جهت شروع خط اسکن بعدی) نمایش می دهد.
• GPS: نشانگر اتصال GPS به دستگاه می باشد، که در این صورت دستگاه قادر به اخذ موقعیت دقیق مکانی داده ها خواهد بود، دقت نمایید دستگاه بدون اتصال GPS نیز کار می کند و آیکون های M و HDG غیرفعال می گردند.
• Data Logger: نشانگر فعال بودن حالت کاربری DLOG می باشد.
معرفی بهترین فلزیاب از دید مشتریان:
۱-گنج یاب تصویری توربو مدل ۲۰۰۰۰
۷-ردیاب فرکانسی آکااس هفت آنتن